Møllebakken 9, 2680 Solrød Strand

Fantastisk ejendom i et plan med udsigt til marker.

I et helt roligt og fantastisk naturskønt område med udsigt over marker ligger denne dejlige og meget indbydende bolig. Her er det som at vågne op til et nyt maleri hver dag, og I vil straks mærke roen sænke sig, når I kaster et blik ud af vinduet og kan nyde udsigten. Hvis drømmen er at få mere tid i hverdagen, give børnene en tryg opvækst med nærvær og ro, så er muligheden måske her. God plads til at dyrke økologiske grønsager og egne frugttræer.

Boligen ligger i hyggelige Jersie Landsby, som er meget sociale og med egen privatskole, fælles arrangementer, kirke, forsamlingshus og petanbane. Der er desuden kun ca. 1 kilometer til motorvejsnettet og ca. 2 kilometer til indkøb og S-tog. Solrød har desuden hyggelige cafeer, shopping, badestrand m.v.. Boligen er opført i træ og løbende tilbygget og moderniseret, men man har bevaret husets sjæl og hygge.

Boligarealet er på 159 m2 og er i 1 plan. Består af god lys entre med adgang til værelses afdeling med børneværelse, stort soveværelse med udgang til terrasse med udsigt over markerne, walk-in og bryggers. 2 flotte og meget lækre badeværelser, det ene med kar og dobbelt bruser, det andet med brus. Fra gangen går man videre ind i stort lækkert køkken/alrum med loft til kip og fritliggende bjælker, masser af bord - og skabsplads, og hvor familie og venner kan mødes omkring et godt måltid mad. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, der har udgang til stor terrasse og haven, hvor der både er plads til solbadning og boldspil. Stuen har store vindues partier, så der er masser af lys, brændeovnen er med til at hygge i rummet. Fra stuen er der adgang til fint børneværelse samt kontor.

Forhaven har gode parkerings forhold også til gæster, samt stor terrasse.

En unik ejendom, hvor drømme kan gå i opfyldelse uden at den koster en "bondegård".